06.06.2018

Yaz Kur’an Kursları Seminerleri Devam Ediyor

25 Haziran 2018 tarihinde Yaz Kur'an Kurslarının başlayacak olması nedeniyle önce Kepez ve  Konyaaltı İlçe Müftülünde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri ile Cami görevlilerine İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN, Vaiz Ahmet YÖNDEM, İl Müftülüğü Eğitim uzmanı Orhan AKKOÇ ve Rehber İmam Hatipler tarafından Yaz Kur'an Kursları eğitim seminerleri verilmeye  başlandı.

Yaz Kur’an Kursları Seminerleri Muratpaşa, Döşemealtı ve Kemer İlçe Müftülüklerimizde görev yapan Kur’an Kursu öğreticileri ve Cami görevlilerine verilen seminer ile devam etti.

Bu seminerlerin 19 İlçe Müftülüğümüzde görev yapan ve Yaz Kur’an Kurslarında görev alacak Kur’an kursu Öğreticileri ile Cami Görevlilerine verileceğini söyleyen İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN, Vatandaşlarımız bizlere göz bebekleri olan yavrularını emanet etmektedirler. Bizler din görevlileri olarak bu çocuklarımıza yaz Kur’an kurslarımızda gerekli dini eğitimi vererek görevimizi layıkıyla yapmalıyız. Aksi takdirde bizlere emanet edilen bu yavrulara gerekli ilgiyi göstermez, görevimizi layıkıyla yapmazsak, cami sevgisi aşılayamazsak bu vebal bizlere yeter dedi.