31.05.2018

Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda Bulunan Hükümlüler ve Personelle İftar Yaptık

İlimiz Müftülüğü ile  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından organize edilen ve bir hayırsever tarafından desteklenen iftar yemeğine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU, cezaevi yönetimi ve personelleri ile hükümlüler katıldı. Cezaevinin açık olan kısmında verilen iftar öncesinde, Vali Münir Karaloğlu, hükümlülerin cezaevindeki atölyelerde yaptığı el sanatlarını inceleyerek hükümlülerden ürünler hakkında bilgiler aldı. Atölye gezisinin ardından ezanın okunmasıyla birlikte iftar yemeğine geçildi.

İftar sonrası konuşma yapan Vali Münir Karaloğlu, Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mekanlarda toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, hükümlülerle iftar sofrasında buluşmaktan dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi.

Her insanın hayatında hatalar yaptığını belirten Vali Karaloğlu asıl önemli olan şeyin hatalardan ders almak olduğunu vurguladı.

İl Müftümüz Osman ARTAN’ın yapmış olduğu konuşma ve iftar duasından sonra hayırsever vatandaşa Vali Münir Karaloğlu, Basavcı Ramazan Solmaz ve İl Müftümüz Osman Artan ile hediyesini takdim etti.