07.05.2018

Müftülüğümüzden Aile Haftasında “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile" Konulu Konferans

2018 yılı Aile Haftası nedeniyle İlimiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik bürosu tarafından 07.05.2018 tarihinde Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile" konulu konferans düzenledi.

Düzenlenen Programa İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcılarımız Mustafa ŞİMŞEK (aynı zamanda Kepez İlçe Müftü Vekili), Melek ALÇIN, Konyaaltı İlçe Müftüsü Ziya ERSİN, Emekli Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Semin OĞURTAN ve Merkez İlçelerimizde bulunan Kur’an Kurslarımızda görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerimiz katıldılar.

Düzenlenen programda ilk olarak Kur’an-ı kerim Tilavet edildi. Akabinde açılış konuşması yapmak üzere İl Müftümüz Osman ARTAN kürsüye geldi. İl Müftümüz Artan açılış konuşmasında; Ailenin önemini anlattı. İl Müftümüz Osman ARTAN’ın açılış konuşmasından sonra “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile" konulu konferansını vermek üzere kürsüye Emekli Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Semin OĞURTAN geldi. Dr. Semin OĞURTAN’ın konferansından sonra İlimiz Merkez ve İlçe Müftülüklerinde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerimizin katıldığı Tashih-i Huruf Kursunu tamamlayanlar için program düzenlendi. Programda  İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN ve Emekli Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Semin OĞURTAN tarafından   Tashih-i Huruf Kursu Bitirme Belgeleri verildi.