04.05.2018

İl Müftülüğümüzün Bayanlara Yönelik Faaliyetleri Devam Ediyor

İlimiz Müftülüğü bayanlara yönelik faaliyetleri ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak 25.04.2018 çarşamba günü Kepez müftülüğü konferans salonunda İstanbul Üsküdar baş vaizi Fatma Bayram'ın konuşmacı olarak katıldığı kuran kursu ve vaizlere yönelik "insanlar arası ilişkiler ve çalışma ahlakı" konulu konferans programı düzenlendi. Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan program İlçe Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek'in açılış konuşması ve Fatma Bayram'ın konferansı ile devam etti. Program sonunda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’ndan sorumlu İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın teşekkür konuşması yaptı.

Akşam 19:00'da da Özgecan Aslan Gençlik Merkezinde idari kurum amir eşlerine yönelik aile haftası münasebetiyle bir program daha düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın'ın selamlama konuşmasının ardından Fatma Bayram tarafından "Adalet ve İhsan Bağlamında Aile" konulu konferans gerçekleştirildi.