27.04.2018

İl Müftü Yardımcımız Melek Alçından Bayanlara Konferans

Gazipaşa İlçe Müftülüğü tarafından bayanlara yönelik faaliyetlere ara vermeden devam ediliyor.

Bu kapsamda son olarak 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat: 10:00'da Gazipaşa Öğretmenevinde Antalya İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN’ın konuşmacı olarak katıldığı "Aile İçi İletişimde Temel Değerler" konulu konferans programı düzenlendi.

Programa İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN’ın yanı sıra, Uzman Vaiz Ayşe KOÇ, ADRB Vaizi Esma AYDIN, Kur’an Kursu Öğreticisi ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda hanım cemaat katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Antalya İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN’ın "Aile İçi İletişimde Temel Değerler" konulu konferansı ile devam etti.

Programın sonunda ise günün anlam ve önemine binaen Uzman Vaiz Ayşe KOÇ tarafından Antalya İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN’a hediye takdimi yapıldı.

Konferansın ardından İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN, İlçemizde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerimizle bir araya gelerek Kur’an Kurslarımızdaki eğitim ve öğretim hakkında genel bilgiler aldı.

Toplantının ardından ise İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN, İlçemiz Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek idaricilerle görüş alışverişinde bulundu.

İlçemizde verimli bir gün geçiren ALÇIN ardından ise 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarımızı  ve Hasan Peker Yatılı Kız Kur’an Kursumuzu ziyaret ederek Kur’an Kursu Öğreticilerimizden genel bilgiler aldı.

Akşam saatlerinde ise Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Lisesi Yurdunu ziyaret eden ALÇIN "İmam Hatip Okullarının Tarihi ve Misyonu" konusunda pansiyonda kalan öğrencilere kısa bir konuşma yaptı.

Akşam namazı sonrasında Bakılar Mh. Murat AKÇA Camii’nde soru - cevap şeklinde gerçekleşen sohbet kapsamında ise İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN öğrencilere önemli tavsiye  ve nasihatlerde bulundu.

İlçe Müftü Vekili Fatih YILDIRIM “İlçemize yapmış oldukları ziyaretten ve konferanslarından dolayı İl Müftü Yardımcısı Melek ALÇIN hocamıza teşekkür ediyoruz.” dedi.