10.04.2018

Antalya Eğitim ve Kitap Şenliği Dualarla Açıldı

10-19 Nisan tarihleri arasında Antalya Cam Piramitte gerçekleşecek olan Eğitim ve Kitap Şenliği Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN, İl Müftü Yardımcılarımız Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL, Melek ALÇIN, Konyaaltı ilçe Müftümüz Ziya ERSİN ve Döşemealtı İlçe Müftümüz Kadir KOÇAK,  İlimiz Müftülüğümüzde görev yapan Müdürlerimiz ve her kademede görev yapan personelimiz, Öğretmenler, Öğrenciler ve Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımlarıyla açıldı.

Yapılan dua ile Cam Piramitte açılışı yapılan Eğitim ve Kitap Şenliği Antalya İl Müftülüğü&Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi de bir stantta Diyanet işleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları sergilendi. Antalya İl Müftülüğü&Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi tarafından açılan standı ve diğer kitap tanıtım stantlarını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milli Eğitim Müdürü Yüksel ARSLAN, İl Müftü Yardımcılarımız Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL, Melek ALÇIN, Konyaaltı ilçe Müftümüz Ziya ERSİN, Döşemealtı İlçe Müftümüz Kadir KOÇAK ve beraberindekiler ziyaret ettiler. Kitaplar hakkında bilgi aldılar.

Antalya Eğitim ve Kitap Şenliği 10-19 Nisan tarihleri arasında Cam piramitte devam edecek.