23.03.2018

TDV Mütevelli Heyeti 2. Başkanı Vakıf Faaliyetlerini Personelimize Anlattı

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İlyas SERENLİ ve Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz KOCAMIŞ düzenlen programda Türkiye Diyanet Vakfının faaliyetlerini personelimize anlattılar. 22.03.2018 tarihinde Kepez erdem Beyazıt Kültür Merkezinde konferans düzenlendi.  Düzenlenen Konferansa Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İlyas SERENLİ ve Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz KOCAMIŞ, İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL, Melek ALÇIN, İlçe Müftüleri, Merkez ilçe Müftülüklerimizde her kademede çalışan personel katıldılar.

İbadullah Camii İmam Hatibi Mesut ÇETMİ’nin okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başlayan programın açılış konuşmasını İl Müftümüz Osman ARTAN yaptı. İl Müftümüz Artan konuşmasında Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi ve 19 İlçe Şubeleri tarafından yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İl Müftümüz Artan’ın açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İlyas SERENLİ Yeryüzüne iyilik Egemen Olana Kadar sloganıyla Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Türkiye ve diğer dünya ülkelerinde yardıma ihtiyaç duyulan her yerde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Son olarak kürsüye gelen şube Hizmetleri Müdürü Yavuz KOCAMIŞ Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yapılan faaliyetler ile ilgili istatistiki bilgi vererek dinleyenleri aydınlattı. Konuşmaların akabinde soru cevap kısmına geçilerek dinleyicilerin soruları cevaplandırıldı.

Program sonunda İl Müftümüz Osman ARTAN tarafından konuşmacılar Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İlyas SERENLİ ve Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz KOCAMIŞ’a çiçek takdim edildi.