07.02.2018

Biz Bir Aileyiz

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, İlimiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun düzenlediği bir programla, 2018 yılı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu çalışma programı çerçevesinde, il ve Merkez ilçe Müftülüklerine görevli bayan vaizler, il genelindeki tüm ADRB bayan Üyeleri ve Merkez ilçelerimizde görev yapan tüm bayan Kur'an kursu öğreticilerine yönelik Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde 6 Şubat 2018 tarihinde  "Biz Bir Aileyiz" konulu konferans verdi.

Konferansın açılış konuşmasını İl müftümüz Osman ARTAN yaparak başta konuşmacı Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut olmak üzere tüm misafirlere hoşgeldiniz diyerek konferansın konusu ve amacı hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.

Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcılarımız Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Melek ALÇIN, il ve Merkez ilçe Müftülüklerinde görevli bayan vaizler, il genelindeki tüm ADRB bayan Üyeleri ve Merkez ilçelerimizde görev yapan tüm bayan Kur'an kursu öğreticileri katıldılar.