02.02.2018

Cami Rehberleri Toplantısı Yapıldı.

İlimizde bulunan Turistik ve tarihi özelik taşıyan camilerimizde görevli Cami Rehberleri ile toplantı 01.02.2018 tarihinde yapıldı.

İl Müftülüğümüzde yapılan toplantıya İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL, VHKİ Onur YALINLAR ve Cami rehberleri katıldı.

İl Müftümüz Osman ARTAN Cami Rehberlerimize yapmış oldukları görevin ne kadar kutsal olduğunu camilerimize gelecek ziyaretçilerimize vermiş olduğumuz izlemin ne denli önemli olduğu hakkında bilgi verdi. Daha sonra Cami Rehberlerimizin istek ve sıkıntılarını dinledi.

İl Müftü Yardımcısı Osman DEMİREL yapılan hizmet hakkında detaylı Rehberlerden bilgi aldı ve sorunların çözümü için yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.