01.12.2017

Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla Peygamberimizi Andık

Peygamberimiz (SAV)'in dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesi olması nedeniyle Kepez İlçesi Göçerler İmam Hatip Ortaokulu ile Uyaroğlu Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve Antalya müftülüğünün müştereken Hacı Ali Uyaroğlu Camiinde Mevlid i Nebi programı yapıldı. Yapılan mevlid i nebi programında öğrencilere konuşmacı olarak İl Müftü Yardımcımız Mevlüt Topçu hitap etti. İl Müftü Yardımcımız   Topçu konuşmasında geleceğimizin din adamları olan öğrencilere peygamber efendimizin çocuk sevgisini anlattı.

İl Müftü Yardımcımız Mevlüt Topçu İmam Hatip öğrencilerine “Peygamber efendimizin çocuk sevgisini anlatıp, Eğer bizde peygamberimizi çok seviyorsak onun hayatını çok iyi okumalı onu çok iyi tanımalıyız. ”dedi. Konuşmaların akabinde öğrencilerin birbirinden güzel Peygamber efendimize yazdıkları şiirler, okudukları ilahiler, methiyeler ve getirdikleri salat-ü selamlar ile program icra edildi. Programın sonunda hayır sahiplerinin sunduğu pilav ikramı ile mevlidi nebi programı sona erdi