10.11.2017

Kadın Aile Gençlik ve Kur’an Eğitimi Merkezi Kurslarımız Devam Ediyor

Antalya İl Müftülüğü olarak toplumun her kesimine ulaşmak, onları İslam’ın ana kaynaklarından dini bilgiyle, düşünceyle, kültür ve sanatla buluşturmak; toplumsal sorunlar karşısında bilgi, söylem ve proje üretmek amacıyla kurulan Antalya İl Müftülüğü Kadın, Aile, Gençlik ve Kur’an Eğitimi Merkezi bünyesinde Kur’an-ı Kerim, Tefsir, Hadis, Fıkıh, Siyer, Arapça gibi dini muhtevadaki kursların yanında Muratpaşa Halk Eğitim Merkezi işbirliği içinde bayanlara yönelik güzel sanatlar alanında tezhip, hüs-i Hat gibi kurslar da düzenlenmekte, öğrenci velilerine yönelik dersler yapılmakta, ayda bir de ulusal çapta tanınmış bilim adamı konferans için davet edilmektedir.

Antalya İl Müftülüğü Kadın, Aile, Gençlik ve Kur’an Eğitimi Merkezi sorumlusu Aysel UYGUN’un organizesinde açılan kurslara Antalyalı bayanlar büyük ilgi göstermektedirler.

Hafta içi her gün öğleden önce ve öğleden sonra düzenlenen kurslar, İlimiz Müftülüğü Vaizeleri ve sahasının uzmanı bayanlar tarafından verilmektedir.

İl Müftülüğü tarafından bu hafta da 17 Kasım Cuma günü saat 14.00’da Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde sadece bayanlara yönelik “15 Temmuz ve Şehadet Ruhu” isimli özel bir program düzenlenecektir. Halkımıza şehadet ruhunu aşılamak, 15 Temmuz direnişini anlamak maksadıyla düzenlenen programa 15 Temmuz gecesinin şanlı isimlerinden korkusuz kadın Safiye Bayat Başpınar, Şehit Anneleri Zehra Ağaroğlu ve Meltem Kılınç konuşmacı olarak katılacaktır.