02.11.2017

11. Dönem Ezanı Güzel Okuma Kursumuz Sona Erdi

Antalya İl Müftülüğümüz tarafından açılan 11. Dönem Ezanı Güzel Okuma Hizmetiçi Eğitimi Kursunun sona ermesi nedeniyle düzenlenen bir törenle kursa katılan Din Görevlilerine belgeleri verildi. Belge törenine İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL ve Kurs Rehber öğreticisi Tahir ÇETİN ile kursiyerler katıldılar. İl Müftümüz Osman ARTAN bu kurslar görevlilerimiz tarafından büyük ilgi görmektedir. 1 er ay halinde düzenlenen kurslarımızın görevlilerimiz tarafından süresinin uzatılması  talebi bizlere yoğun şekilde gelmektedir. İnşallah bütün görevlilerimizi bu ve benzeri kurslara almaya İl Müftülüğü olarak gayret etmekteyiz dedi. Program sonunda Ezanı Güzel Okuma kursuna katılan kursiyerlere belgelerini İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL ve Kurs Rehber öğreticisi Tahir ÇETİN verdiler.