12.10.2017

Ekim Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Kepez İlçemizde Yapıldı

Antalya İl Müftülüğü Ekim Ayı ilçe Müftüleri toplantısı 12.10.2017 tarihinde Kepez İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hacı Ali Uyaroğlu Yatılı Erkek Kur’an Kursunda yapıldı. Yapılan İlçe Müftüleri toplantısına İl Müftümüz Osman ARTAN'ın yanı sıra Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL ile 19 İlçe Müftümüz katıldılar.

Genel gündemle toplanan İlçe Müftüleri toplantısında İlimiz genelinde yapılan müftülüklerimizin faaliyetleri, Yaz Kur'an Kurslarının değerlendirilmesi, İl Eğitim Kurulu kararlarının görüşülmesi, 2017-2018 yılı Hac ve Umre Organizasyonunda görevlendirilecek personelin seçilmesi ile Ekim Ayında yapılacak faaliyetlerin planlaması yapılarak görüş alışverişi yapıldı.