12.10.2017

KYK Yönetici ve Öğrencilerinden İl Müftümüze Ziyaret

Antalya Kredi Yurtlar Kurumu Yöneticileri ve Öğrencileri İl Müftümüz Osman ARTAN’a iadeyi ziyarette bulundular.

Antalya Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü Personel ve Mali İşler Şube Müdürü Turgut ERŞAN, Muratpaşa Yurt Müdürü Halil AKBIYIK, Muratpaşa Yurt Müdür Yardımcısı Yüksel DEMİRKAYA, Muratpaşa Yurdu Yurt Yönetim Memuru İhsan Paşa TEKTEN ve Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilerden oluşan heyet, başta her yıl geleneksel olarak düzenlen Aşure etkinliği olmak üzere Kredi Yurtlar Kurumunda yapılan bütün faaliyetlere İl Müftülüğü olarak her zaman destek ve katılım sağlandığı için İl Müftümüz Osman ARTAN’a teşekkür ve iadeyi ziyarette bulundular.

Antalya Kredi Yurtlar Kurumu Yöneticileri ve öğrencileri İl Müftümüz Osman ARTAN’a Müftülük olarak Kredi Yurtlar Kurumuna sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek İl Müftümüzün adının yazılı olduğu Yedi Numaralı formayı hediye ettiler.

İl Müftümüz Osman ARTAN’da öğrencilerin bu hediyesinden dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek kendisini ziyarete gelen Kredi Yurtlar Kurumu Yöneticileri ve Öğrencilerine Kitap hediye etti.

Ziyarette İl Müftü Yardımcıları Mevlüt TOPÇU ve Osman DEMİREL’de İl Müftümüz Osman ARTAN’a eşlik ettiler.