11.10.2017

Antalya İl Müftülüğü 11. Dönem Ezanı Güzel Okuma Kursu Başladı

Antalya İl Müftülüğü Ezanı Güzel Okuma Kursu devam ediyor. Antalya il Müftülüğü bünyesinde 2014 yılından bu yana devam ettirilen Ezanı Güzel Okuma Hizmetiçi Eğitim kursları 2017 yılında da devam etmektedir. Daha önce yapılan seçmelerde başarılı olan Merkez ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan İmam Hatip ve  Müezzin Kayyımların katıldığı 11. Dönem Ezanı Güzel Okuma Kursu İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN ve Rehber Öğretici Tahir ÇETİN’in katılımlarıyla başladı. İl Müftümüz Osman ARTAN Ziyarette kursiyerlere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında burada öğrenilen bilgilerin mutlaka görev yerlerinde tekrarı yapılarak diğer görevli arkadaşlara aktarılarak unutulmaması ve geliştirilmesi gerekmektedir, dedi.