18.07.2018

Antalya dan 2. Hac Kafilesini Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı İle Uğurladık

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonuyla Antalya’dan Suudi Arabistan'a gidecek hacı adaylarının 2. kafilesi, Antalya Havalimanı Dış Hatlar 2 Terminali'nde Antalya protokolünün katılımlarıyla düzenlenen bir törenle uğurlandı.

Antalya’dan Hacı adaylarının uğurlanması için Antalya Havalimanı Dış Hatlar 2 Terminali'nde Antalya İl Müftülüğü tarafından uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen programa, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin ATEŞ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL,  Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN, Müftü Yardımcısı Mustafa ŞİMŞEK, Antalya İl Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürü Veli TEPE ve uğurlama ekibi ile hacı adaylarının ve yakınları katıldılar.

Uğurlama programında hacı adayları ve yakınlarına Antalya Vali Yardımcısı Nurettin ATEŞ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL,  Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN, birer konuşma yaparak hacı adaylarına güle güle gidip gelin, ibadetlerinizi yaparken ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliği için dua etmelerini istediler. Konuşmaların akabinde İl Müftüsü Osman ARTAN’ın hacı adaylarının hayırla gidip gelmeleri için yaptığı dua ile uğurlama programı sona erdi.

Yapılan program sonrasında Antalya Vali Yardımcısı Nurettin ATEŞ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL,  Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN ve İl Müftü ve İl Müftü yardımcısı Mustafa ŞİMŞEK hacı adayları ile tek tek ilgilenerek Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çantalar hacı adaylarına dağıtıldı.