06.06.2018

KUR’AN AYI RAMAZANDA KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI YAPILDI

Diyanet işleri Başkanlığımızın Ramazan Ayı botunca ülkemizde gerçekleştirdiği Ramazan Ayı faaliyetleri arasında “Kur’an Ayı Ramazanda Kur’an Ziyafeti Programı” İlimiz Korkuteli İlçesi Merkez Çayırlı Camiinde gerçekleştirildi.

Program Kapsamında Mushafları İnceleme Kurulu Üyesi Yaşar CUHADAR, İstanbul Eyüp Sultan Cami İmam Hatibi Erhan METE, Döşemealtı Merkez Ramazan ALtun Cami İmam Hatibi Habib İSPİRLİ ve Bangladeşli Ahmet YUSUF Kur’an Ziyafetinde bulundular.

Korkutelilerin yoğun ilgisinin olduğu program Korkuteli İlçe Müftüsü Selim YAZICI ile İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN selam konuşması ile başladı. Daha sonra Kari hocalarımızın Kur’an Tilaveti ile devam etti ve ziyafet sonunda İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN dua ettiler.

Program sonun Korkutelililer programda emeği geçen herkese teşekkür ettiler ve böyle programların devam etmesi temennisinde bulundular.