30.05.2018

2018 YILI EZAN-I GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ezan-ı Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması Elmalı İlçemizde gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN'ını Komisyon Başkanlığı ile Korkuteli İlçe Müftüsüsü Selim YAZICI, Elmalı Vaizi Abdullah AYDIN, Korkuteli Vaizi Mustafa DEMİR ve Muratpaşa Müezzin Kayyım Tahir ÇETİN'in üyeliklerinden oluşan İl Seçici Kurul Din Görevlileri arası Ezan-ı Güzel Okuma İl Birincisini belirledi.

Yarışmada Muratpaşa İlçe Müftülüğü Personeli Adem EŞKİOĞLU birinci, Alanya İlçe Müftülüğü Personeli Onur TÜRK ikinci ve Gündoğmuş İlçe Müftülüğü Personeli Ufuk YOZGATLI üçüncü oldu.

07 Temmuz 2018 tarihinde UŞAK'ta yapılacak Ezan-ı Güzel Okuma Bölge Yarışmasında hocamıza başarılar dileriz.