16.04.2018

15. Dönem Kursumuz Sona Ererken 16. Dönem Kursumuzun Seçmeleri Yapıldı

Daha önce yapılan seçmelerde başarılı olan Merkez ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan İmam Hatip ve  Müezzin Kayyımların katıldığı Ezanı Güzel Okuma Kursunun 15. Dönemi 13.04.2018 tarihinde yapılan sınavla sona erdi. İl Müftümüz Osman ARTAN’ın başkanlığında İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ ve  Ezanı Güzel Okuma Hizmetiçi Eğitim Kursu Öğreticisi Tahir ÇETİN'den oluşan sınav komisyonunun elemelerinden başarıyla geçen kursiyerler belgelerini düzenlenen programla İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN ve Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ’tan aldılar.

16. Dönem Kursumuzun Seçmeleri Yapıldı

İlimiz Müftülüğümüz tarafından 16. Dönemi yapılacak olan Ezanı Güzel Okuma Hizmetiçi Eğitim Kursu için seçmeler yapıldı. Başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN’ın yaptığı ve Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ ve Rehber Öğretici Tahir ÇETİN’in üyeliklerinde oluşan komisyon tarafından İlimiz Müftülüğü toplantı salonunda seçmeler 16.04.2018 tarihinde yapıldı.