12.04.2018

Umre Seminerlerin​e Devam Ediyoruz

Kayıt tarihi biten umrecilere yönelik İlimiz Muratpaşa İlçesi Osmangazi Camiinde seminer düzenlendi. Düzenlenen seminere İl Müftümüz Osman ARTAN İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU ile Antalya İl Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürü Veli TEPE katıldılar. İl Müftümüz Osman ARTAN umrecilerimize bir konuşma yaptı. Konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığımızca yapılan seminerlerin önemi, Umre ziyaretlerinin normal bir ziyaret olmayıp ibadet bilinciyle yapılması gerektiği söyleyerek umre ibadeti ile ilgili genel bilgilendirme yaptı. İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU'da Umrecilere genel bilgi vererek Umre konusunda aydınlattılar. İl Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürü Veli TEPE'de genel bilgilendirme yaptı.