09.04.2018

2018 Yılı Hac Organizasyonu Eğitim Semineri Antalya’da Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca 2018 yılı Hac Organizasyonunda görevlendirilecek olan Tecrübesiz Din Görevlileri ile Bayan irşat Görevlilerine yönelik düzenlenen Eğitim Semineri 09.04.2018 tarihinde Antalya’da başladı.

Düzenlenen seminere Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Osman TIRAŞÇI,  ​Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Ali YILDIZ, Hac ve Umre Eğitimi Daire Başkanı Esma ERTEN, İl Müftümüz Osman ARTAN ve Manavgat İlçe Müftüsü Mustafa ATİLLA katıldılar.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2018 yılı Hac Organizasyonunda görevlendirilecek personelin seçimi amacıyla yapılan sınavda başarılı olanların 2018 yılında Hacca gidecek hacı adaylarımıza daha kaliteli rehberlik yapabilmeleri amacıyla yapılan seminerde Türkiye’nin 81 ilinden Din Görevlileri ve Bayan İrşat Görevlileri seminer görmektedir.

Düzenlenen seminerin ilk gününde Din Görevlileri ve Bayan İrşat Görevlilerine hitaben Diyanet İşleri Başkanlığımız Hac ve Umre Eğitimi Daire Başkanı Esma ERTEN, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Ali YILDIZ ve Başkan Yardımcımız Osman TIRAŞÇI birer konuşma yaparak Hac görevi ve hac Görevi esnasında Din görevlisi ve irşat Görevinin önemi hakkında bilgiler verdiler.