29.03.2018

Diyanet işleri Başkan Yardımcımızdan Fahriye Hatun Kur’an Kursu Öğrencilerine Konferans

Diyanet işleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Huriye MARTI İlimiz Aksu İlçesi Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Fahriye Hatun Yatılı Kur’an Kursu’nda, Şükrullah Yatılı Kur'an Kursu ile Ümran Yatılı Kur'an Kursu ve Merkez Yatılı Kur'an Kursu öğretici ve öğrencilerine konferans verdi.

Programa, İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcıları Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL, Melek ALÇIN, Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA, Aksu İlçe Müftüsü Mehmet CEYLAN ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile öğrenciler katıldılar. Program başında Şükrullah Yatılı Kur'an Kursu öğrencileri tarafından İşaret Dilinde İstiklal Marşı okundu.