27.03.2018

Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

27.03.2018 Salı günü Antalya İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından, Antalya / Muratpaşa Zeytinköy Semtinde (Yesildere ve Gebizli Mahalleleri) toplumumuzu tehdit eden bağımlılıkla mücadele konusunda manevi destek,  önleme, önalma ve talep azaltma  konusunda yapılacak hizmetlerin planlanması ve istişare edilesi amacıyla  toplantı yapıldı.

Toplantıya İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL, Muratpasa İlçe Müftüsü Celil KARACA; Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Vaiz Ahmet YÖNDEM, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, İl Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ, Şef Ahmet ÖZİLHAN, Gebizliler Camii imam-Hatibi Eyüp KAYA, Osman Karakuyu Camii imam-hatibi Sinan YILDIRIM, Bağsaray Camii Iman-hatibi Arif  SISHANECI, Arvarli Camii imam-hatibi Ali ÖZDOGAN, Muradiye camii imam-hatibi Yilmaz AKAY, Zeytinköy Kur´an Kursu görevlisi Ülkü AKMESE, Antalya Emniyet Müdürlüğünden  Narkotim Ekipler Amiri Coskun TOZKOPARAN, Muratpaşa İlçesi Yeşildere Mahalle Muhtarı Kemal GEMBES; Gebizliler Mahalle Muhtarı Kenan AKBABA ve Gültekin İlkokulu Müdürü Elfide MIRAN katildi.