23.03.2018

Yargıda Birlik Derneğinden Şehitlerimize Dua

Yargıda Birlik Derneği'nin "Yargıda Birlik Derneği Antalya Buluşması" kapsamında programa Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Karayiğit, HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Musa Heybet, HSK Üyesi Yaşar Şimşek ile Başsavcı Ramazan Solmaz, İl Müftümüz Osman ARTAN, Antalya Adalet Sarayı bahçesinde tüm şehitler için düzenlenen aşure ikramı etkinliğine katıldı.

Mehter takımının gösteri sunduğu etkinliğin açılış konuşmasını yapan Başsavcı Ramazan Solmaz, tüm şehitleri anarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı, üç ayların hayırlara vesile olmasını diledi. Daha sonra söz alan Musa Heybet, aşure etkinliğinin, kendilerini hem duygulandıran, hem şereflendiren tüm şehit ve gaziler için düzenlediklerini belirterek, ülkenin büyük bir dahili ve harici tehditler altında olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Antalya Müftümüz Osman Artan dua okudu. Duanın ardından protokol adliye personeli ve vatandaşlara aşure ikram edildi.