22.03.2018

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Antalya’da Müftülük Sitesi Temeli Attı

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLEYEN 21.03.2018 tarihinde Antalya ya geldi. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLEYEN ilk olarak İlimiz Manavgat İlçesinde devam eden Din Görevlileri Hizmetiçi Kursunu ziyaret ederek kursiyerlere hitap etti.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLEYEN Manavgat programı akabinde Antalya Muratpaşa İlçe Müftülüğü Müftülük Sitesi İnşaatı Temel atma törenine katıldı. Düzenlenen törene. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLEYEN, İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Melek ALÇIN, İlçe Müftülerimiz, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı ARISOY, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL , mahalle halkı ve Sivil Toplum Kurulularının temsilcileri katıldılar.

İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Muratpaşa Müftüsü Celil KARACA açılış konuşması yaparak İlçe Müftülük Sitesi İnşaatı hakkında bilgilendirme yaptı. Akabinde İl Müftümüz Osman ARTAN kürsüye gelerek emeği geçenlere  teşekkür etti. İl Müftümüz Osman ARTAN’ın konuşmasından sonra kürsüye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLEYEN “temelini attığımız bu müftülük sitemiz inşallah tamamlandığında örnek bir tesis olacaktır. Diyanet işleri Başkanlığı olarak her türlü katkıyı sağlayacağız. Arsanın kazandırılmasında, temel atılması ve projenin hayata geçirilmesi aşamalarında emeği geçen ve katkı sağlayacak olan herkese teşekkür ederim dedi. Sonrasında sırasıyla Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı ARISOY, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı konuşma yaptılar.

Konuşmaların sonrasında protokolün hep birlikte butona basmasıyla temel atma işlemi gerçekleştirildi.