19.10.2017

2018 Yılı Umre Organizasyonunda Görevlendirilecek Din Görevlileri Mülakatı Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 Yılı Umre Organizasyonunda görevlendirilecek Din Görevlileri personeli mülakat sınavı ilimizde yapılmaya başladı. 2018 yılında Antalya’nın bölge olarak belirlenmesi üzerine Antalya, Isparta, Burdur, Muğla, Denizli illerinde din görevlisi kadrolarında görev yapan ve 2018 yılında Umre organizasyonunda görev almak isteyen personelin mülakat sınavı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris BOZKURT’un başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN ile Denizli İl Müftü Yardımcısı Talat ÖZMET’in üyeliklerinden oluşan sınav komisyonu tarafından yapılmaya başlandı. 18-22 Ekim tarihlerinde yapılacak sınava toplamda 246 personel müracatta bulundu.

Sınav işlemleri sekretaryasını Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü VHKİ Şevket AYKUTLU yürütmektedir.