19.10.2017

Emekli Müftü Rıza DENİZ Ebediyete Uğurlandı

Burdur, Muğla, Niğde, Kars, Kütahya ve Tekirdağ İl Müftülüğü yapmış Emekli Müftü Rıza Deniz Antalya Merkez Muratpaşa Camiinde kılınan cenaze namazından sonra uncalı mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazını İl Müftümüz Osman ARTAN’ın kıldırdığı merhum Rıza DENİZ’in cenazesine Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcısı Yakup ÜSTÜN, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes TÜREL, Antalya İl Müftümüz Osman ARTAN, Burdur İl Müftüsü Hıdır BAYRAK, Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü M. Kemal ÖNDER, Emekli Müftüler Osman MÜDERRİSOĞLU, Niyazi ERSOY, Mahmut YELESER, Kadir ÇETİN, Halil ARIK, Zeki SARILAR,  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL,  İl Müftü Yardımcıları Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL, Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza SÜMER, görev yaptığı Burdur, Muğla, Niğde, Kars, Kütahya ve Tekirdağ Müftülükleri mensupları, İmam Hatipler, Antalya Merkez ve İlçe Müftülüklerimizin çalışanları ve merhumun yakınları katıldılar.