09.10.2017

İl Müftülüğü Eğitim Kurulu Komisyonu ile Eğitim Komisyonu Toplandı

İl Müftülüğü İl Eğitim Kurulu Komisyonu ile İl Eğitim Komisyonu toplantısı 09/10/2017 tarihinde saat 14:00’da müftülüğümüz toplantı salonunda  yapıldı..

İl Müftümüz Osman ARTAN başkanlığında toplanan komisyonlara İl Eğitim Komisyonu olarak:

Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal ÖNDER, İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Osman DEMİREL,  Konyaaltı İlçe Müftüsü Ziya ERSİN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, İUzman Vaiz Dr. Saliha TÜRCAN, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ, Uzman İmam Hatib Ramazan TIRAŞ ve Kuran Kursu Öğreticisi Meryem BERBEROĞLU,

İl Eğitim Kurulu olarak:

İl Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN, Konyaaltı İlçe Müftüsü Ziya ERSİN, muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA,  Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Vaiz Ahmet YÖNDEM, Murakıp Nurettin UĞURLU, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Şefi Ahmet ÖZİLHAN, Kuran Kursu Öğreticisi Meryem BERBEROĞLU,  Kuran Kursu Öğreticisi Ayşegül ÖZTÜRK ve Kuran Kursu Öğreticisi Rahime ÇELİK katıldı.

Toplantıda 2017 -  2018 Eğitim ve Öğretim yılında gerçekleştirilecek eğitim öğretim faaliyetleri, karşılaşılabilecek sorunlar ve Sorunların çözüm yöntemleri üzerinde duruldu.