07.09.2017

ANTALYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VHKİ SOFÖR VE HİZMETLİ SINAV DUYURUSU

ANTALYA İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN SINAV DUYURUSU

Aşağıda unvanı ve hizmet sınıfı belirtilen münhal Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Şoför ve Hizmetli kadroları için, belirtilen şartlara göre yarışma sınavı ile naklen ve açıktan vekil ataması yapılacaktır.

Sınava Katılmak İsteyen Adayların; en geç 19.09.2017 Salı günü saat: 16:30’ a kadar İl Müftülüğümüze aşağıdaki Sınav Müracaat Formu ile başvurmaları ve sınavın yapılacağı 20.09.2017 Çarşamba günü saat: 08:30 da Antalya İl Müftülüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENLİĞİ İÇİN; (Başvuru belgeleri; Sınav müracaat formu ve Bilgisayar Sertifikası)

1) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

2) Başkanlık teşkilatında en az iki yıl görev yapmış olmak,

3) Kurumca ya da ilgili kuruluşlarca düzenlenen bilgisayar işletmenliği veya bilgisayar kullanma eğitiminde başarılı olduğuna ilişkin belge ya da sertifikaya sahip olmak,

4) İl dışından müracaat edenlerin bulundukları yerde 2 yılını, İl içinden müracaat edenlerin bulundukları yerde 6 ayı doldurmuş olmaları gerekmektedir,

ŞOFÖRLÜK İÇİN;

1)En az Lise veya dengi okul mezunu olmak,

2)En az B sınıfı ehliyete sahip olmak,

3)Başkanlık teşkilatında en az İki (2) Yıl görev yapmış olmak.

HİZMETLİ İÇİN;

En az Lise veya dengi okul mezunu olmak (Başkanlık personeli olmak.)

NOT:

1) Faks yoluyla müracaat kabul edilmeyecektir.

2) Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

3)Sınavı kazananların ilgili mevzuatta belirtilen şartları taşımadıkları sonradan tespit edilmesi halinde sınavları ve atamaları iptal edilecektir.

İlanen duyurulur.

.