21.08.2017

Son Kafile Hacı Adaylarına İl Müftülüğümüzce Seminer ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Hac Organizasyonu ilimizden 26 Ağustos 2017 tarihinde gidecek olan Antalya 7. Kafile Hacı adayları ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Müftülüğümüzün yanındaki Karakuyulu Camiinde gerçekleştirilen seminere İl Müftü Yardımcısı İbrahim KESER ile Kafile Din Görevlileri ve Hacı adayları katıldı.

İl Müftü Yardımcısı KESER hacı adaylarına yolculuk öncesi yapılması gereken hazırlıklar,  gidiş ve dönüş programları, konaklama, yolculuk esnasında ve kutsal topraklarda dikkat edilmesi gereken hususlar ile hac ve umre menasiki  hakkında bilgiler verdi. Hacı adaylarının soruları yanıtladı. Haccın iyi değerlendirilmesi,  şehitlerimizin, milletimizin ve devletimizin birliği bütünlüğü beraberliği ve bekası icin dualar edilmesi gerektiğini hatırlattı. Ayrıca grup görevlileri İmam Hatip  Mehmet AKMAN ve İmam Hatip Adem ATACAK hocalarımız gruplarıyla toplantı yaptılar. Kafile nin Kadın İrşad görevlisi Kuran Kursu Öğreticisi E. Dudu KULA hocahanim da kadın Hacı adaylarıyla hanımların hacdaki durumları hakkında bilgiler verdi.