22.06.2017

Kepez İlçemizde Dolu Dolu Kadir Gecesi

Kepez İlçemizde kadir gecesi merkez programı Hacı Ali Uyaroğlu Camiinde yapıldı. Kepez halkının hınca hınç doldurduğu. Kadir gecesinde Kepez Müftülüğü olarak düzenlenen program Kepez İlçe Müftü vekili Mustafa Aydın’ın Hacı Ali Uyaroğlu Camiinde yaptığı vaaz ile başladı. Sonrasında Teravih namazı ve mevlid-i şerif programı icra edildi. Mevlid proğramı bazı ulusal kanallardan canlı olarak yayınlandı.

Kepez Hacı Ali Uyaroğlu Camiinde yapılan Kadir gecesi programından sonra Kepez Hicret Camiinde de bir program düzenlendi. Hicret camiinde yapılan programa İl Müftümüz Osman ARTAN’da katıldı. Yapılan programda Kepez İlçe Müftü Vekili ve Müftü Yardımcısı Mustafa AYDIN ve akabinde İl Müftümüz Osman ARTAN konuşma yaptılar. Akabinde İl Müftümüz tarafından dua yapıldı.  Yapılan dua sonrasında ramazan boyunca camiye devamlı gelen çocuklarımıza puanlama usulü çeşitli hediyeler verildi. Hediyeleri Bisiklet, tablet ve futbol topuydu.

Daha sonra Kepez Mustafa Koç Camimize geçildi. İl Müftümüz Osman Artan burada da kadir gecesinin önemi hakkında bir konuşma yaptı. Kepez İlçe Müftü vekili Mustafa Aydın dua yaptı. Yapılan dua sonrasında Mustafa Koç camiinde sahur yapılarak kadir gecesi programı sona erdi.