01.12.2016

İlk Umreci Grubu Dualarla Uğurlandı

2016-2017 Yılı Umre Sezonunun açılmasıyla birlikte Umre ibadeti yapmak isteyen vatandaşlarımız Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde olduğu gibi Antalya’da da İl ve İlçe Müftülüklerine başvurarak kayıt yaptırdılar. Diyanet İşleri Başkanlığı güvencesi ile çeşitli tarihlerde her yaş ve maddi duruma göre hazırlanan umre turları için kaydını yaptıran vatandaşlarımızın ilk grubu 01.12.2016 tarihinde Antalya Havalimanından dualarla uğurlandı.

Antalya Havalimanında ilk umreci grubunu uğurlamak için İl Müftü Yardımcısı Mevlüt TOPÇU’nun başkanlığında Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğü Şefi Ahmet ÖZİLHAN ve İzzet DİNÇ’ten oluşan Antalya İl müftülüğü uğurlama ekibi havalimanında hazır bulunarak umrecilerimize her konuda yardımcı oldular. Bütün Umrecilerin hazır bulunmasından sonra İl Müftü Yardımcısı Mevlüt TOPÇU’nun yaptığı dua ile Antalya’dan ilk umreci grubu uğurlandı.