20.09.2016

İlk Hacı Kafilesi Antalya’ya Dönüş yaptı

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ile bu sene Antalya’dan hacca giden hacılarımızdan dönüşler başladı. 2016 yılı hac mevsiminde hacca giden hacılardan ilk kafile olan müstakil tip hacıları Antalya havaalanında çeşitli hediyelerle karşılandılar. İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın başkanlığında ve Murakıp Hüseyin ÜSTÜNER ile Müftülük Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Mustafa GÜMÜŞ’ten oluşan Antalya İl Müftülüğü hacı karşılama ekibi tarafından hacılarımız karşılandılar.

Hacılarımıza rehberlik etme gayesiyle kafile başkanı olarak görevlendirilen Kepez İlçe Müftüsü H. Avni Böge karşılama ekibine yaptığı kısa açıklamada güzel bir hac mevsimi geçirdiklerini, kafilede vefat ve hastalık hadisesinin veya yaramaz bir durumun vuku bulmadığını ve Allah’ın izniyle sağ salim gidip geldiklerini belirtti. Karşılama ekibi başkanı olan İl Müftü yardımcısı Mustafa Aydın'da hacılarımıza evlerinize hoş geldiniz Allah tamamlamış olduğunuz haccı kabul eylesin, haccınız mebrur  olsun temennisinde bulundu.