13.09.2018

4-6 YAŞ ÖĞRETİCİLERİNE EĞİTİM SEMİNERİ

Antalya İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde 4-6 yaş grubu sınıflarda görev yapacak Kur’an kursu öğreticilerine yönelik 10-11 Eylül 2018 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sinan-i Ümmi Konferans Salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Anaokullarında öğretmen olarak görev yapan Sevilay Berik ERDOĞAN, Ayşe YILDIZ, Aynur AYHAN SİRMA, Gökçe BOZOK YAVUZER ve Tuba TORTOP tarafından eğitim semineri verildi.

Yapılan seminerde açış konuşmasını yapan İl Müftümüz Osman ARTAN 4-6 yaş grubu çocuk eğitiminin çok önemli olduğunu ve görev alacak öğreticilerin bu konuda titizlik göstermesi gerektiğini ve kendini donanımlı hale getirmesi gerektiğini, bu seminerinde öğreticilere katkı sağlamak için 10-11 Eylül 2018 tarihlerinde teorik olarak bu eğitimin burada yapıldığını 12-14 Eylül 2018 tarihleri arasında İlçe Müftülüklerimiz bünyesinde sınıf ortamında pratik olarak rehber öğreticilerimiz tarafından ders verileceğini, yapılacak olan eğitimin 4-6 yaş sınıflarda görev alacak öğreticilerimiz için verimli geçmesini ve hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Türkiye genelinde 4-6 yaş grubunda önde gelen illerden olan Müftülüğümüzün düzenlediği eğitim seminerine tüm ilçe müftülüklerimiz bünyesinde görev alacak olan 302 öğretici katılmıştır.