15.04.2018

Miraç Kandilinde Antalya’lılar Camileri Doldurdu

Antalya’da Miraç Kandili coşkuyla kutlandı. Miraç Kandili dolayısıyla Antalya Merkez Muratpaşa Camii'ne Antalya merkez ve ilçelerinden gelen vatandaşlar akın etti.
Muratpaşa Camiinde düzenlenen Miraç Kandili programında yatsı namazı öncesi Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA tarafından gecenin anlam ve önemiyle ilgili vaaz yapıldı. Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA vaazında Miracın sadece bir gece yolculuğundan ibaret bir olay olmadığını anlatırken miraç olayından almamız geren derslerden örnekler verdi.

Vaazın akabinde yatsı namazı kılındı. Yatsı namazının akabinde Muratpaşa Camii görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif, aşr-ı Şerifler ve ilahiler okundu. Program Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA’nın yapmış olduğu dua ile sona erdi. Muratpaşa Camiinde düzenlenen mevlid Programı sonrası cami bahçesinde Belediyeler ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.